Wyszukiwarka

Wyszukiwarka

Jesteś tutaj: Start / Stołówka/JADŁOSPIS

Stołówka/JADŁOSPIS

Regulamin stołówki szkolnej

 

1.  Ze stołówki mogą korzystać uczniowie oraz pracownicy szkoły, w szczególnych przypadkach, po uzyskaniu zgody dyrektora szkoły, najbliższa rodzina pracowników.

2.  Obiady wydawane są w godzinach  10.25 według ustalonego harmonogramu.

3.  1-ego każdego miesiąca wydawane są kartki abonamentowe na dany miesiąc.

4.  W przypadku zgubienia całego bloczka obiadowego za odpłatnością 5 zł, wydawany jest duplikat.

5.  Pojedyncze kartki zastępcze są wydawane w kancelarii świetlicy.

6.  Od godz. 13.30 można spożywać bezpłatnie gorącą zupę (uczniowie i pracownicy szkoły)

7.  Odzież wierzchnią i plecaki na czas spożywania obiadu należy pozostawiać w szatni.

8.  O nieobecności dziecka na obiedzie należy powiadomić kancelarię świetlicy danego dnia do godz. 8.30 (osobiście lub telefonicznie, tel. 668 211 767).

9. Jeśli nie zostanie zgłoszona nieobecność dziecka, rodzic musi zapłacić za niewykorzystane obiady.

10. Opłaty za obiady należy uiszczać do 10-tego każdego miesiąca.

11Rezygnację z korzystania z posiłków należy zgłaszać na 2-3 dni wcześniej lub na koniec miesiąca. 

12. Wpłaty za obiady przyjmowane są w poniedziałki, środy, czwartki i piątki w godz. 11.00-15.00, we wtorki w godz. 11.00-16.30.

 

Przed wejściem na stołówkę szkolną obowiązuje dezynfekcja rąk.

 

Koszt obiadów = ilość obiadów w danym miesiącu x 4,00 zł.

Należności za obiady przyjmuje intendentka p. Jolanta Rosińska

 

 

Zapisów uczniów na obiady w stołówce szkolnej

 

można dokonywać telefonicznie pod numerami:

 

668 211 767 lub 29 752 23 40

 

 

Istnieje możliwość korzystania z obiadów finansowanych przez Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej. Osoby znajdujące się w trudnej sytuacji materialnej mogą zgłaszać się do pedagoga szkolnego Barbary Bieńkowskiej.

 


 
JADŁOSPIS
 

 

 

Wtorek 20.10.2020

Barszcz czerwony, gulasz z kaszą, ogórek konserwowy

 

Środa 21.10.2020  

Zupa fasolowa z kiełbasą, pierogi z serem i sosem jogurtowo- śmietanowym

 

Czwartek 22.10.2020

Zupa zacierkowa, schab pieczony , ziemniaki, warzywa na parze

 

Piątek  23.10.2020

Zupa jarzynowa, kotlet z ryby, ziemniaki, surówka z kwaszonej kapusty

 

Poniedziałek  26.10.2020

Zupa ogórkowa, spaghetti z mięsem mielonym,owoc

 

 

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, papryka słodka, bazylia, zioła prowansalskie. 

Zgodnie z informacjami producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

 

 ZAPRASZAMY I ŻYCZYMY SMACZNEGO:) 


Przejdź do góry